Home > Artikel

Wanneer kunnen we nou eindelijk kijken naar seizoen 2 van de geweldige serie Silo?

Article header image

Silo ging in het voorjaar van 2023 in première, daarom vinden wij het hoog tijd voor een vervolg. Maar wanneer verblijdt Apple TV+ ons nou eens met nieuwe afleveringen?

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Silo speelt zich bijna helemaal ondergronds af. Dat komt omdat de aarde in de toekomst onleefbaar is geworden en mensen daarom maar een enorm ondergronds complex in de grond hebben gestampt, the Silo geheten. En om te overleven moeten de inwoners zich aan strenge regels houden.

De machthebbers

Techneut Juliette doet dat braaf totdat ze door een paar gebeurtenissen gaat twijfelen aan het verhaal dat ze voorgeschoteld krijgt door de machthebbers. Juliette gaat op zoek naar antwoorden en dat blijkt heel gevaarlijk te zijn. 

Cliffhangers

Silo is mysterieus, heel erg spannend, de serie heeft ijzersterke cliffhangers en Rebecca Ferguson is geweldig in de hoofdrol, vandaar dat we al een tijdje met smart wachten op het vervolg. 

Releasedatum

Ferguson vertelde eerder al dat Silo in totaal vier seizoenen zal krijgen, maar een releasedatum voor seizoen 2 is nog steeds niet bekend. De afleveringen zijn al gefilmd en worden nu klaargemaakt dus heel lang kan niet meer duren. Waarschijnlijk wordt het begin 2025. Maar met een beetje mazzel kunnen we eind 2024 al kijken naar de nieuwe avonturen van Juliette. 

En als je seizoen 1 nog niet hebt gezien, dan weet je wat je te doen staat. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.