Home > Kijktip

The Diplomat

Vieze politieke spelletjes in gelikte thriller

Article header image
  • Netflix logo

Het wordt nooit heel erg spannend of heel erg grappig in deze thrillerserie met een vleugje humor, maar de acteurs tillen de serie toch uit boven de gemiddelde Netflix-serie met Rufus Sewell als onbetwist hoogtepunt. De serie springt handig in op de politieke actualiteit en een kijkje achter de schermen van het ambassadeurschap, is ook vermakelijk.

Kate Wyler heeft nog maar net voet op Britse bodem gezet of ze krijgt al te maken met een internationale crisis wanneer een Brits marineschip wordt gebombardeerd. De grote vraag; waren het de Iraniërs of toch de Russen? De rest van de serie moet Kate er in ieder geval alles aan doen om een internationale crisis de kop in te drukken en daarbij de Britse premier en de Amerikaanse minister van Buitenlandse zaken in toom zien te houden. Daarnaast heeft ze haar handen vol aan echtgenoot Hal.

The Diplomat direct kijken / streamen

The Diplomat is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. The Diplomat is een serie binnen de genres Drama en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Rufus Sewell, Keri Russell en David Gyasi. De serie duurt 50 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.0. Direct The Diplomat kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Diplomaat Kate Wyler begint aan een nieuwe prestigieuze baan, waar ze niet voor is geschikt, tijdens een internationale crisis. Dit heeft grote gevolgen voor haar liefdes- en professionele leven.

Genre

Drama - Thriller

Lengte

±50m

Releasejaar

2023

Seizoenen

1 8 afleveringen 2023
2 8 afleveringen 2024

Regisseur

Alex Graves, Simon Cellan Jones

Cast

Rufus Sewell, Keri Russell, David Gyasi, Rory Kinnear, Pearl Mackie, Jess Chanliau, Ato Essandoh, Ali Ahn