Home > Artikel

Leuk! De eerste bewegende beelden van The Diplomat seizoen 2 zijn er

Article header image

Dat The Diplomat op 31 oktober terug zou keren, was al bekend, maar Netflix heeft vandaag nog veel meer info vrijgegeven over seizoen 2 van de serie met Keri Russell als Amerikaans ambassadeur in Londen.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Het eerste seizoen van The Diplomat eindigde met een enorme cliffhanger. Eerst ontdekt Kate Wyler (Keri Russell) dat de Britse premier heel wat op zijn kerfstok heeft en daarna was er een ontploffing in het hart van Londen die mogelijk haar echtgenoot Hal (Rufus Sewell) en nog wat anderen had opgeblazen. 

Hal Wyler

Gelukkig is in de teaser te zien dat Hal de aanslag heeft overleefd. En zo is hij een van de weinigen die Kate kan vertrouwen, terwijl ze net het plan had opgevat van hem te scheiden. 

De vicepresident

In het nieuwe seizoen moet Kate de Britse premier ten val zien te brengen en maakt ze kennis met de pittige vicepresident Grace Penn (Allison Janney). 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.