Home > Kijktip

LOL: Last One Laughing Netherlands

Wat je ook doet, vooral niet lachen

Article header image
  • Prime Video logo

Zes uur lang je lach inhouden in een ruimte met 10 comedians klinkt als een echte nachtmerrie. Maar hoewel het programma Last One Laughing voor de deelnemers een hilarische hel lijkt, genoten kijkers volop. Het lied 'Ik ga zo lekker spelen op m'n fluit' van Bas Hoeflaak werd een instant klassieker.

Onder het toeziend oog van Philippe Geubels en Jeroom Snelders zitten tien van de grootste grappenmakers van Nederland opgesloten in kamer. Er is maar één belangrijke regel: je mag niet lachen. Wie dat het langst volhoudt en de rest laat gieren van het lachen, wint 50.000 euro voor een goed doel.

LOL: Last One Laughing Netherlands direct kijken / streamen

LOL: Last One Laughing Netherlands is te kijken/streamen op Prime Video logoPrime Video. LOL: Last One Laughing Netherlands is een serie binnen het genre Spel. De serie duurt 36 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.8. Direct LOL: Last One Laughing Netherlands kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Tien Nederlandse komieken proberen elkaar aan het lachen te maken, maar moeten hierbij wel steeds een strak gezicht houden.

Genre

Spel

Lengte

36m

Releasejaar

2023

Seizoenen

1 6 afleveringen 2023
2 6 afleveringen 2023

Regisseur

Brigitte Spruijt