Home > Artikel

Alle deelnemers van seizoen 2 van LOL: Last One Laughing

Article header image

Het eerste seizoen van LOL: Last One Laughing op Prime Video was een doorslaand succes. Daarom komt er een tweede seizoen aan waarin we de twee sterren uit de eerste reeks terugzien: Henry van Loon en Bas Hoeflaak.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

De andere deelnemers zijn actrice Annick Boer, TikTokker Pieter Valley, wereldkampioenen breakdance India Sardjoe en Menno van Gorp, Arjan Ederveen, Jelka van Houten, Leo Alkemade, actrice Soumaya Ahouaoui, acteur Rick Paul van Mulligen, acteur Nabil Aoulad Ayad, Bram Krikke, Anniek Pheifer, Ruben van der Meer en komiek Rayen Panday. 

Lachen

Bij LOL: Last One Laughing is het de bedoeling dat de deelnemers elkaar aan het lachen krijgen door grappen te maken of op te treden. Deelnemers die twee keer lachen, moeten vertrekken. 

Bas Hoeflaak

Vorig jaar kreeg Bas Hoeflaak iedereen onder de tafel van het lachen met het lied 'Ik ga zo lekker spelen op m'n fluit.'

27 december 

Philippe Geubels en Jeroom Snelders zijn weer de scheidsrechters van de reeks die op 27 december van start gaat met twee afleveringen. Op 3 en 10 januari 2024 volgen de andere episodes. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.