Home > Kijktip

Barbarian

Ga. Niet. De. Kelder. In.

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • MeJane logo

Barbarian was dé horrorhit van 2022 en dat was mede te danken aan een slimme marketingcampagne waarin werd gezegd dat de film zo eng is dat mensen misselijk de bioscoop verlieten. Niet waar natuurlijk, maar een hype was geboren! En eerlijk is eerlijk, Barbarian is claustrofobisch en je krijgt geen moment om even rustig bij te komen. Maar bovenal is Barbarian heel erg eng.

Tess arriveert 's avonds in haar Airbnb in Detroit om ter plekke te ontdekken dat er al iemand is. Ene Keith blijkt de Airbnb ook te hebben geboekt. Tess vindt het helemaal niks met in hetzelfde huis te slapen als een vreemde man, maar ja, het is schier onmogelijk om nu nog ergens anders onderdak te vinden. Bovendien is Keith bijzonder aardig. Ter voorzorg doet ze natuurlijk haar slaapkamerdeur op slot. Maar wanneer ze 's nachts wakker wordt staat de deur open. En dat is nog maar het begin van veel ellende die zich voornamelijk in de kelder afspeelt.

Barbarian direct kijken / streamen

Barbarian is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Barbarian is een film binnen de genres Horror, Mysterie en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Georgina Campbell, Bill Skarsgård en Justin Long. De film duurt 1 uur 42 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.0. Direct Barbarian kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Tess is in Boston voor een sollicitatiegesprek en heeft een huurwoning geboekt om te overnachten. Wanneer ze daar 's avonds laat aankomt, blijkt er al een vreemde man te wonen en komen ze erachter dat het huis dubbel geboekt is. Tess besluit alsnog om er te slapen, maar ontdekt dat ze meer heeft te vrezen dan alleen de vreemdeling.

Genre

Horror - Mysterie - Thriller

Lengte

1u 42m

Releasejaar

2022

Regisseur

Zach Cregger

Cast

Georgina Campbell, Bill Skarsgård, Justin Long, Matthew Patrick Davis, Richard Brake, Kurt Braunohler, Jaymes Butler, Sophie Sörensen, Rachel Fowler, J.R. Esposito, en meer...