Home > Artikel

De doodenge horrorfilm Barbarian staat volgende maand op Netflix

Article header image

In de weken na de première van Barbarian beweerde de reclamecampagne dat de film zo eng was dat menigeen de bioscoop halverwege verliet. Of dat echt het geval is, kun je vanaf 4 juli zelf op Netflix zien.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Barbarian gaat over Tess die een sollicitatiegesprek heeft in Detroit. Om lekker fris bij haar hopelijk nieuwe werkgever te arriveren, boekt ze een Airbnb. Maar wanneer ze aankomt ontdekt Tess dat er al iemand is. Ene Keith blijkt de Airbnb ook te hebben geboekt. Tess vindt het helemaal niks om in hetzelfde huis te slapen als een vreemde man, maar het is schier onmogelijk om nu nog ergens anders onderdak te vinden. Bovendien is Keith bijzonder aardig.

De kelder

Ter voorzorg doet ze natuurlijk haar slaapkamerdeur op slot. Maar wanneer ze 's nachts wakker wordt staat diezelfde deur open. En dat is nog maar het begin van veel ellende die zich voornamelijk in de kelder afspeelt. 

Hoe minder hoe beter

Hoe minder je weet van Barbarian, hoe beter, dus veel meer gaan we niet zeggen. Behalve dan dat de film vol zit met schrikeffecten en dat de cast heel goed is met o.a. Justin Long, Bill Skarsgård en Georgina Campbell. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.