Home > Kijktip

Fall

Een oliedomme stunt ontaardt in horror op 600 meter hoogte

Article header image
  • Prime Video logo
  • Viaplay logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo

Dat er iets mis gaat als twee meiden 'in the middle of nowhere' een honderden meters hoge, roestige zendmast beklimmen is niet zo verrassend. Maar de manier waarop het onheil zich openbaart, houdt je steeds op het puntje van de stoel. Een film met een verrassende draai in de staart.

Een jaar na de dood van haar man gaat het niet zo lekker met Becky. Haar beste vriendin Hunter sleept haar mee op een bijzonder uitstapje: het beklimmen van een ongebruikte, zeshonderd meter hoge televisiemast, midden in de woestijn. Hun mobieltjes en een drone komen goed van pas.

Fall direct kijken / streamen

Fall is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Viaplay logoViaplay en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Fall is een film binnen het genre Thriller. met in de hoofdrol o.a. Grace Caroline Currey, Virginia Gardner en Jeffrey Dean Morgan. De film duurt 1 uur 46 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.4. Direct Fall kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Voor de beste vriendinnen Becky en Hunter draait het leven om het overwinnen van angsten en het verleggen van grenzen. Ze besluiten een afgelegen en verlaten radiotoren van 600 meter hoog te beklimmen om de as van Becky's overleden echtgenoot te verstrooien. Wanneer delen van de gammele ladder afbreken, komen de vriendinnen vast te zitten. Hun klimvaardigheden, evenals hun vriendschap, wordt nu op de proef gesteld in een wanhopige strijd om de elementen, een gebrek aan voorraden en duizelingwekkende hoogtes te overleven.

Genre

Thriller

Lengte

1u 46m

Releasejaar

2022

Regisseur

Scott Mann

Cast

Grace Caroline Currey, Virginia Gardner, Jeffrey Dean Morgan, Mason Gooding, Jasper Cole, Darrell Dennis, Julia Pace Mitchell