Home > Artikel

Snel kijken: Netflix verwijdert binnenkort een klassieker en een nieuwe topper

Article header image

Ook deze maand gaan sommige titels weer van 'poef' op Netflix. Ze zijn plots foetsie, zonder dat iemand weet of ze ooit nog terugkomen. Dus je kunt de volgende titels maar beter snel nog even kijken.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

14 februari

Deep Impact (1989)

Rampenfilm met een sterrencast bestaande uit Robert Duvall, Téa Leoni, Elijah Wood en Vanessa Redgrave. Als een enorme komeet de aarde dreigt te vernietigen, wijst de president een geharde ervaren astronaut aan als leider van een ruimtemissie die de komeet moet vernietigen. 

Forrest Gump (1994)

Klassieker waarin Tom Hanks de vriendelijke maar tikje achterlijke Forrest Gump speelt. Forrest maakt ongelooflijk veel mee in zijn leven, maar wil eigenlijk maar een ding; de liefde van zijn jeugdvriendinnetje Jenny. 

26 februari

Million Pound Menu

Vermakelijke culinaire wedstrijd waarbij mensen met een leuk idee voor een restaurant strijden om een flinke investering zodat hun droom werkelijkheid kan worden. 

29 februari

Jackass Number Two (2006)

De (stunt)mannen van Jackass, Johnny Knoxville, Bam Margera, Chris Pontius, Steve-O, Ryan Dunn, en Jason "Wee Man" Acuna doen weer de meest vreselijke stunts. 

Fall (2022)

Fall was dé bioscoopverrassing van 2022. De film over twee vriendinnen die een tv-toren beklimmen en bovenin vast komen te zitten, is superspannend, zeker als je hoogtevrees hebt.

World Trade Center (2006)

Rampenfilm geregisseerd door Oliver Stone gebaseerd op de ervaringen van een team politie-agenten die tijdens de aanslagen van 11 september vast komen te zitten in het ingestorte World Trade Center. Nicolas Cage speelt een van de hoofdrollen. 

Inferno (2016)

Een vervolg op The Da Vinci Code en Angels & Demons met Tom Hanks weer in de hoofdrol als de stoffige professor Robert Langdon die de wereld moet redden en daarvoor half Europa door rent. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.