Home > Kijktip

Het Gouden Uur

De verschrikking en paniek na een terreuraanslag in Nederland

Article header image
  • Netflix logo
  • NPO Start logo
  • NLZIET logo

Het eerste uur na een terreuraanslag heet wel het 'gouden uur'. In deze periode maken hulpdiensten beslissingen die levens redden, maar is ook de kans op een tweede aanslag het grootst. Deze thrillerserie toont de impact van een terroristische aanslag in Nederland en kreeg een speciale Kijkwijzer-waarschuwing voor het pittige geweld

Rechercheur Mardik krijgt bericht dat zijn Afghaanse jeugdvriend Faysal in Nederland is. De volgende dag vindt er een aanslag plaats. De AIVD raakt ervan overtuigd dat Mardik erbij betrokken is. De agent moet op de vlucht en probeert tegelijkertijd Faysal te stoppen. Een tweede seizoen is in de maak.

Het Gouden Uur direct kijken / streamen

Het Gouden Uur is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, NPO Start logoNPO Start en NLZIET logoNLZIET. Het Gouden Uur is een serie binnen de genres Misdaad, Drama en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Sophie Veldhuizen, Peter Post en Payam Madjlessi. De serie duurt 48 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.3. Direct Het Gouden Uur kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Na een terroristische aanslag in Amsterdam gaat een rechercheur van Afghaanse komaf in een race tegen de klok op zoek naar de daders, die mogelijk oude vrienden van hem zijn.

Genre

Misdaad - Drama - Thriller

Lengte

±48m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 6 afleveringen 2022

Regisseur

Bobby Boermans

Cast

Sophie Veldhuizen, Peter Post, Payam Madjlessi, Nasrdin Dchar, Nabil Mallat, Mohammed Azaay, Melody Klaver, Matteo van der Grijn, Marco Eradus, Ellen Parren, en meer...