Home > Kijktip

The Tourist

Bloody hell wat een goede serie is dit!

Article header image
  • HBO Max logo
  • NPO Start logo
  • NLZIET logo

Jamie Dornan is voornamelijk bekend van de Fifty Shades-filmreeks maar in deze heerlijke serie laat de Ier zien dat hij zo veel meer kan dan alleen de sexy man spelen. En Dornan is lang niet het enige goede aan The Tourist. De reeks is tegelijkertijd fris, mysterieus, rete-spannend en nog grappig ook. Een combinatie die je niet vaak tegenkomt.

'The Man' is een Ier die geen idee heeft wie hij is, wat hij doet in de outback van Australië en waarom jan en alleman hem wil vermoorden. En dan wordt hij ook nog gebeld door iemand die levend is begraven. Gelukkig helpt de naïeve maar o zo vriendelijke verkeersagente Helen Chambers hem het mysterie op te lossen.

The Tourist direct kijken / streamen

The Tourist is te kijken/streamen op (o.a.) HBO Max logoHBO Max, NPO Start logoNPO Start en NLZIET logoNLZIET. The Tourist is een serie binnen het genre Misdaad. met in de hoofdrol o.a. Jamie Dornan, Danielle Macdonald en Shalom Brune-Franklin. De serie duurt 57 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.1. Direct The Tourist kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Hij wordt wakker in de Australische outback en heeft geen idee wie hij is. De weinige aanwijzingen over zijn identiteit moet hij zien te ontrafelen, voordat zijn verleden hem inhaalt.

Genre

Misdaad

Lengte

±57m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 6 afleveringen 2022
2 6 afleveringen 2024

Regisseur

Chris Sweeney, Fergus O'Brien

Cast

Jamie Dornan, Danielle Macdonald, Shalom Brune-Franklin, Bessie Holland, Bob Scott, Brett Blake, Checc Musolino, Christina Hagger, Damien Strouthos, Danny Adcock, en meer...