Home > Artikel

Deze week nieuw op Netflix, HBO MAX, NPO Start, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+ en Prime Video 22 t/m 28 april 2024

Article header image

Het tweede seizoen van The Tourist start bij de NPO, de leden van Bon Jovi doen hun verhaal bij op Disney+ en je kunt kijken naar de prachtige film All of Us Strangers.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Maandag 22 april 

The Jinx: Part Two op HBO MAX

Toen het eerste seizoen van The Jinx in 2015 op HBO te zien was, was hoofdrolspeler Robert Durst al gearresteerd voor een drievoudige moord. Dat was te danken aan de documentaire van Andrew Jarecki die de verrassende bekentenis van de excentrieke rijkaard had opgenomen. In het tweede seizoen volgen meer interviews met getuigen, de aanklagers, juryleden en andere mensen die betrokken waren bij het onderzoek naar de in 2022 overleden Durst. Durst werd in 2021 tot levenslang veroordeeld voor de moord op zijn vrouw Kathleen en zijn goede vriendin Susan Berman. Hij werd vrijgesproken voor de moord op zijn buurman Morris Black.  

Dinsdag 23 april 

Apples Never Fall op SkyShowtime

Joy Delaney (Annette Bening), de oma van een tennisfamilie raakt vermist. Haar vier volwassen kinderen proberen samen met de politie uit te vinden waar ze is gebleven. Apples Never Fall is de verfilming van het gelijknamige boek van Liane Moriarty die ook Big Little Lies en Nine Perfect Strangers schreef. 

Dinsdag 23 april 

Briganti op Netflix

Italiaanse historische dramaserie waarin een jonge vrouw een luxe leven leidt maar iets heel anders wil en zich aansluit bij een bende bandieten. Ze blijkt talentvol en groeit uit tot de leider. Ze gaat samenwerken met andere bendes om op die manier de corrupte machthebbers ten val te brengen en een goudschat te vinden. 

Woensdag 24 april 

The Big Door Prize seizoen 2 op Apple TV+

In het eerste seizoen gooide de Morpho machine de levens van de inwoners van Deerfield overhoop door ze hun 'ware potentieel' te laten zien. In seizoen 2 beginnen de inwoners aan de mysterieuze tweede fase. Dusty en Cass gaan even uit elkaar terwijl Trina en Jacob een nieuw begin maken. Giorgio en Izzy vinden de liefde terwijl Hana en Reuben meer over de Morpho te weten proberen te komen.  

Woensdag 24 april 

All of Us Strangers op Disney+

Schrijver Adam (Andrew Scott) woont in een verlaten flatgebouw in Londen waar hij het aanlegt met de enige andere bewoner (Paul Mescal). In dezelfde periode zoekt hij zijn ouders op in het huis waar hij opgroeide. Alleen overleden zij jaren geleden al bij een auto-ongeluk. Beetje ingewikkelde maar prachtige film. 

Woensdag 24 april 

Deliver Me op Netflix

Criminelen worden steeds jonger en in de Zweedse misdaadserie Deliver Me zijn ze wel heel erg jong. Billy en Dogge zijn 14 jaar wanneer ze in de onderwereld terechtkomen. Billy (Yasir Hassan) en Dogge (Olle Strand) zijn hun hele leven al beste vrienden. Op hun veertiende worden ze gerekruteerd door een lokale crimineel en dan gaat het rap de verkeerde kant op. De twee worden zelfs vijanden.

Donderdag 24 april 

City Hunter op Netflix

Live-action verfilming van de Japanse manga van Tsukasa Hōjō. Centraal staat Ryo Saeba, een privédetective en onverbeterlijke rokkenjager. Hij is een luis in de pels van de misdaadwereld van Tokio en knapt allerhande gevaarlijke klussen op voor zijn klanten. Ryo werkt samen met de voormalige detective Hideyuki, maar als deze door gangsters vermoord wordt neemt diens zus Kaori zijn plek over. Kaori vormt een goed team met Ryo, ook al liggen de twee regelmatig met elkaar overhoop. In deze film gaat Ryo en Kaori op zoek naar de bron van een epidemie van een gevaarlijke nieuwe variant van angel dust, een drug die gebruikers enorme krachten geeft.

Donderdag 25 april 

Scotoe op Prime Video

Sino (Sinan Eroglu) en Mo (Mohamed Chaara) groeien in deze film op in dezelfde wijk in Amsterdam. Ze worden uiteindelijk rechercheur en komen een  grote cocaïnesmokkel op het spoor. Maar hun ‘unieke’ Turkse en Marokkaanse werkmethodes zorgen ervoor dat ze door de hoofdcommissaris (Daphne Deckers) van de zaak worden gehaald. Ze zetten het onderzoek stiekem door.

Donderdag 25 april 

Dead Boy Detectives op Netflix

Heb je last van een vervelende geest? Is een demon ertussenuit geknepen met je geheugen? Bel dan met de Dead Boy Detectives. Edwin Payne en Charles Rowland lossen paranormale zaken op in een nieuwe Netflix-serie, gebaseerd op een strip van DC.

Vrijdag 26 april

Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story op Disney+

Vierdelige docuserie over het verleden en de onzekere toekomst van Bon Jovi. Jon onderging een tijdje geleden een operatie aan zijn stembanden en het is maar afwachten of hij ooit weer kan zingen. 

Vrijdag 26 april 

Hack Your Health: The Secrets of Your Gut op Netflix

Altijd al benieuwd geweest naar je pijsverteringsstelsel? Dan helpt Netlfix je op weg met naar eigen zeggen een luchtige doch informatieve documentaire over de functie van je darmen en hoe ze je gezond houden. 

Vrijdag 26 april 

El Caso Asunta op Netflix

Rosario Porto en Alfonso Basterra leken heel erg blij met hun uit China geadopteerde hoogbegaafde dochter Asunta. Het meisje speelde piano, zat op ballet, sprak bijna net zoveel talen als Ivo Niehe en leek een mooie toekomst tegemoet te gaan. Tot die fatale dag in september 2013. Drie dagen nadat Asunta dood werd gevonden, werden haar beide ouders gearresteerd op verdenking van moord. Maar waarom zouden advocate Rosario en journalist Alfonso hun veelbelovende dochter in hemelsnaam willen ombrengen? Hopelijk komt dat antwoord in deze Spaanse true crime documentaireserie. 

Vrijdag 26 april

Goodbye Earth op Netflix

Wanneer in deze 12-delige Japanse serie de aankondiging komt dat er een asteroïde richting de aarde snelt die onvermijdelijk het einde betekent, ontstaat totale chaos. Het recht van de sterkste geldt, er zijn massale ontsnappingen uit gevangenissen, enge sektes steken de kop op en er ontstaan massa-immigraties naar plekken die de botsing misschien wel overleven. Te midden van alle chaos, proberen lerares Se-kyung en enkele van haar vrienden menselijk te blijven en het beste te maken van de dagen die hen resten. 

Zaterdag 27 april 

The Tourist seizoen 2 op NPO Start

In het eerste seizoen werd een naamloze Ier (Jamie Dornan) in Australië van de weg gereden waardoor hij zijn geheugen kwijtraakte, hij deed er de rest van het seizoen over om te ontdekken waarom heel veel mensen hem dood wilden. Daarbij werd hij geholpen door verkeersagente Helen Chambers, gespeeld door Danielle MacDonald. Inmiddels weet de naamloze toerist dat ie Elliot Stanley heet en is Helen zijn vriendin. De tweede reeks speelt zich af in Ierland en daar proberen de twee nog meer te ontdekken over de achtergrond van Elliot. Maar ze worden meegesleurd in de rivaliteit tussen twee Ierse families.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.