Home > Kijktip

Entrevías

Spaanse Clint Eastwood rekent af met Madrileense onverlaten

Article header image
  • Netflix logo

Clint Eastwood rekende als chagrijnige krasse knar in de film Gran Torino zonder pardon af met de criminelen in zijn buurt. En dat zorgde voor zeer bevredigend kijkmateriaal. Hetzelfde geldt voor de opa in Entrevías. Daarbij wordt er ook nog eens heel aardig geacteerd.

Oorlogsveteraan Tirso Abantos heeft er alles voor over om zijn 17-jarige kleindochter Irene te beschermen tegen drugsdealers. Tirso is voor geen kleintje vervaard en neemt het op tegen de drugsbendes die de beruchte wijk Entrevías in Madrid in hun greep hebben. Tegelijkertijd probeert hij de opstandige Irene weer op het rechte pad te krijgen.

Entrevías direct kijken / streamen

Entrevías is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Entrevías is een serie binnen de genres Actie, Avontuur en Misdaad. met in de hoofdrol o.a. Bruno Lastra, Carmen Esteban en Felipe Londoño. De serie duurt 1 uur 19 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.0. Direct Entrevías kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Wanneer zijn kleindochter slachtoffer wordt van de drugsdealers die zijn buurt overnemen, neemt een boze oorlogsveteraan het heft in eigen handen.

Genre

Actie - Avontuur - Misdaad

Lengte

±1u 19m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 8 afleveringen 2022
2 8 afleveringen 2022
3 8 afleveringen 2023

Regisseur

Iñaki Mercero

Cast

Bruno Lastra, Carmen Esteban, Felipe Londoño, Franky Martín, Itziar Atienza, Jose Coronado, Laura Ramos, Adil Koukouh, Manolo Caro, Manuel Tallafé, en meer...