Home > Artikel

Het derde seizoen van de Spaanse serie Entrevías staat bijna op Netflix

Article header image

De eerste twee seizoenen van Entrevías waren een ongekend succes op Netflix dus het is waarschijnlijk dat veel mensen met smart wachten op het vervolg, en dat is nu heel dichtbij.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In Entrevías heeft oorlogsveteraan Tirso Abantos (José Coronado) er alles voor over om zijn 17-jarige kleindochter Irene te beschermen tegen drugsdealers. Tirso is voor geen kleintje vervaard en neemt het op tegen de drugsbendes die de beruchte wijk Entrevías in Madrid in hun greep hebben.

Kerfstok

Tegelijkertijd probeert hij de opstandige Irene weer op het rechte pad te krijgen. In het tweede seizoen gaat Tirso samenwerken met de politie en ontdekt Irene dat haar vriend Nelson meer op zijn kerfstok heeft, dan ze had verwacht.

23 februari

Vanaf 23 februari is het derde seizoen van de Spaanse serie te zien. Entrevías werd al verlengd met een vierde seizoen, dus na deze reeks is het nog steeds niet klaar. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.