Home > Kijktip

Hacks

Lekker vilein en heel grappig bovendien

Article header image
  • Netflix logo
  • HBO Max logo

Ster van de show is actrice Jean Smart die in deze serie tegelijkertijd een vreselijke diva is, een regelmatig zeer grappig comedienne en een kwetsbare vrouw met een traumatisch verleden. Zet daar tegenover een net zo onuitstaanbare millennial en je hebt een bijzonder geslaagde serie.

Deborah Vance staat al sinds mensenheugenis op de planken als stand-upkomiek in Las Vegas. Nu haar materiaal behoorlijk belegen wordt, wil het casino waar ze optreedt van haar af. Manager Dan heeft een plan en wil haar koppelen aan een jonge, werkloze schrijfster. Dat zien beiden totaal niet zitten, maar het plan werkt wel.

Hacks direct kijken / streamen

Hacks is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix en HBO Max logoHBO Max. Hacks is een serie binnen de genres Komedie en Drama. met in de hoofdrol o.a. Jean Smart, Hannah Einbinder en Carl Clemons-Hopkins. De serie duurt 29 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.2. Direct Hacks kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een duister mentorschap ontstaat tussen Deborah Vance, een legendarische komiek uit Las Vegas, en een verwaande 25-jarige.

Genre

Komedie - Drama

Lengte

±29m

Releasejaar

2021

Seizoenen

1 10 afleveringen 2021
2 8 afleveringen 2022
3 9 afleveringen 2024

Regisseur

Lucia Aniello

Cast

Jean Smart, Hannah Einbinder, Carl Clemons-Hopkins, Rose Abdoo, Kaitlin Olson, Paul W. Downs, Christopher McDonald, Mark Indelicato, Megan Stalter, Bruno Amato, en meer...