Home > Artikel

De leuke HBO-serie Hacks komt naar Netflix

Article header image

Hacks wordt de zoveelste HBO-serie die straks ook op Netflix te zien zal zijn. De reeks gaat over een oudere comedienne wier carrière in het slop zit, tot ze hulp krijgt van een jonge schrijfster.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Dat Hacks straks ook te zien is op Netflix, is dankzij een deal die de streamingdiensten sloten. Daardoor waren eerder o.a. al Band of Brothers, Six Feet Under en True Blood voor Netflix-abonnees te zien. 

Deborah Vance

Zij zullen zeker niet teleurgesteld zijn in de nieuwste aanwinst want Hacks is bijzonder grappig. Comedienne Deborah Vance (Jean Smart) dreigt haar baan kwijt te raken omdat haar materiaal verouderd is.

Ava Daniels

Daarom koppelt haar manger aan de jonge, tikje arrogante comedy-schrijfster Ava Daniels (Hannah Einbinder) die gecanceld werd vanwege een tweet. Jean Smart kreeg tot nu toe twee Emmy's voor haar rol. 

Het derde seizoen van Hacks gaat deze lente in première op HBO MAX. 

Netflix

De eerste twee seizoenen staan vanaf 8 maart op Netflix. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.