Home > Kijktip

The Lincoln Lawyer

Advocatenserie is perfect binge-materiaal

Article header image
  • Netflix logo

The Lincoln Lawyer (naar het boek van Michael Connelly) was eerst een film met Matthew McConaughey in de hoofdrol. De Mexicaanse acteur Manuel Garcia-Rulfo is een stuk minder charismatisch maar zet advocaat Mickey Haller wel sympathiek neer. De serie is totaal ongeloofwaardig maar binget wel heerlijk weg. Voor je het weet ben je met het tweede seizoen bezig.

Mickey Haller was een steengoede strafadvocaat in Los Angeles tot ie na een ongeluk verslaafd raakte aan pijnstillers en zijn reputatie en werk kwijtraakte. Wanneer een collega-advocaat wordt geliquideerd erft Mickey diens praktijk. De belangrijkste zaak die hij op zijn bordje krijgt is die van techmiljonair Trevor Elliot die zijn vrouw en haar minnaar zou hebben doodgeschoten in bed.

The Lincoln Lawyer direct kijken / streamen

The Lincoln Lawyer is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. The Lincoln Lawyer is een serie binnen de genres Misdaad en Drama. met in de hoofdrol o.a. Jazz Raycole, Angus Sampson en Becki Newton. De serie duurt 48 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.7. Direct The Lincoln Lawyer kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Succesvol advocaat Mickey Haller start na een ongeluk zijn carrière opnieuw. Vanuit zijn trouwe Lincoln neemt hij diverse zaken aan in Los Angeles. In zijn allereerste zaak wordt een studiobaas verdacht van moord op zijn vrouw en haar minnaar.

Genre

Misdaad - Drama

Lengte

±48m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 10 afleveringen 2022
2 10 afleveringen 2023
3 10 afleveringen 2024

Regisseur

Rob Seidenglanz, Liz Friedlander

Cast

Jazz Raycole, Angus Sampson, Becki Newton, Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Krista Warner, Jamie McShane, Lamont Thompson, Michael Graziadei, Ntare Guma Mbaho Mwine, en meer...