Home > Artikel

Meer Mickey Haller is nooit een slecht idee: The Lincoln Lawyer krijgt er een seizoen bij.

Article header image

Het tweede seizoen van The Lincoln Lawyer stond in de top 10 in 81 landen en dat is voor Netflix meer dan genoeg voor een nieuw seizoen met advocaat Mickey Haller.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Ook in Nederland scoort de serie over de idealistische advocaat die zichzelf regelmatig in de problemen werkt prima de luxe. Seizoen drie wordt gebaseerd op het vijfde boek van de Mickey Haller-reeks van Michael Connelly; The Gods of Guilt.  

Manuel Garcia-Rulfo

Natuurlijk komt Manuel Garcia-Rulfo terug als Mickey Haller. Ook Becki Newton (Lorna), Jazz Raycole (Izzy), Angus Sampson (Cisco) en Yaya DaCosta (Andrea Freemann) zullen weer te zien zijn. Neve Campbell, die Mickey's ex-vrouw speelt, zal niet meer te zien zijn, zij ontbreekt volledig in het vijfde boek. 

Wanneer kun je kijken naar seizoen 3?

Het is nog wel even wachten op het vervolg van The Lincoln Lawyer, seizoen 3 staat naar verwachting op z'n vroegst volgend jaar zomer op Netflix. En gezien de enorme cliffhanger waarmee seizoen 2 eindigde, is dat nog heeeeel lang wachten. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.