Home > Kijktip

Severance

Geestdodend werk levert uitmuntende serie op

Article header image
  • Apple TV+ logo

Severance stelt belangrijke vragen aan de kijker over keuzes en vrije wil. Maar maak je geen zorgen. De serie gaat niet alleen diep maar is ook onweerstaanbaar grappig en mysterieus en laat je maar met een gevoel over: gulzigheid. Je wil meer. Veel meer. Gelukkig gaat dat er komen.

Het bedrijf Lumon biedt zijn werknemers een unieke procedure waarmee het makkelijker wordt om werk en privé gescheiden te houden. Na een ingreep hebben de personeelsleden geen herinneringen meer aan hun werk zodra ze thuiskomen, en andersom herinneren ze zich niets over hun privébestaan wanneer ze inchecken op kantoor. Kan niets verkeerd mee gaan, toch? Mark Scout, die zo'n ingreep onderging zodat ie op zijn werk niet aan zijn overleden vrouw zou denken, ontdekt langzamerhand dat Lumon het minder goed voor heeft met zijn werknemers dan hij dacht.

Severance direct kijken / streamen

Severance is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. Severance is een serie binnen de genres Drama, Mysterie en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Zach Cherry, Tramell Tillman en Patricia Arquette. De serie duurt 57 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.7. Direct Severance kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Mark leidt een team van kantoormedewerkers wiens geheugens operatief zijn verdeeld tussen hun werk en privéleven. Wanneer een mysterieuze collega buiten het werk verschijnt, start een zoektocht om de waarheid over hun baan te ontdekken.

Genre

Drama - Mysterie - Thriller

Lengte

±57m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 9 afleveringen 2022
2 10 afleveringen 2025

Regisseur

Ben Stiller

Cast

Zach Cherry, Tramell Tillman, Patricia Arquette, John Turturro, Jen Tullock, Dichen Lachman, Christopher Walken, Britt Lower, Adam Scott, Sarah Bock, en meer...