Home > Artikel

Hè, hè, de releasedatum van Severance seizoen 2 is eindelijk bekend

Article header image

Iedereen was het erover eens, het eerste seizoen van Severance leverde schitterende televisie op. Daarom is het des te erger dat we drie! jaar moesten wachten op deel twee.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Mark Scout (Adam Scott) is de manager van een team bij het schimmige bedrijf Lumon waarvan niemand helemaal weet wat het produceert. Alle medewerkers hebben een hersenoperatie ondergaan waardoor hun werk- en privéherinneringen gescheiden zijn, maar dat bleek in de loop van het seizoen toch een minder goeie deal dan gedacht. 

Christopher Walken

Mark ontdekte dat het bij Lumon helemaal niet pluis is en dat hij gevaar liep door onderzoek te doen. Behalve Adam Scott zien we ook Britt Lower, Tramell Tillman, Zach Cherry, Jen Tullock, Michael Chernus, Dichen Lachman, John Turturro, Christopher Walken en Patricia Arquette terug.

25 januari

Severance, dat wordt geregisseerd door acteur Ben Stiller, liep behoorlijke vertraging op door de schrijversstaking van vorig jaar, maar op 17 januari 2025 is het dan toch zover, dan staa de eerste aflevering op Apple TV+. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.