Home > Kijktip

Evil

Katja Herbers bestrijdt demonen in vrolijke, campy horrorserie

Article header image
  • Videoland logo

Het concept van Evil is niet heel erg origineel, maar dat mag de pret in deze luchtige maar af en toe ook best enge serie niet drukken. Bovendien beschikt Evil over een uitstekende slechterik in de vorm van Leland Townsend die je het bloed onder de nagels vandaan haalt. Onze eigen Katja Herbers schittert - inclusief accentloos Amerikaans accent - in de hoofdrol.

Psychologe Kristin Bouchard wordt gevraagd samen met priester in opleiding David Acosta (Mike Colter) en technisch expert Ben Shakir (Aasif Mandvi) gevallen van demonische bezetenheid en wonderen te onderzoeken. Kristin gelooft niet in god en staat sceptisch tegenover alle gevallen die ze tegenkomt, maar wanneer ze in haar privé-leven ineens te maken krijgt met allerhande demonen, wordt ze toch aan het twijfelen gebracht.

Evil direct kijken / streamen

Evil is te kijken/streamen op Videoland logoVideoland. Evil is een serie binnen de genres Drama, Misdaad en Horror. met in de hoofdrol o.a. Maddy Crocco, Michael Emerson en Katja Herbers. De serie duurt 45 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.8. Direct Evil kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

De serie richt zich op een sceptische vrouwelijke psycholoog die zich aansluit bij een priester in opleiding en een timmerman terwijl ze onverklaarbare mysteries onderzoeken, waaronder veronderstelde wonderen, spoken en mensen die bezeten lijken te zijn door demonen. Hun taak is om te beoordelen of er een logische verklaring is of dat er iets echt bovennatuurlijks aan het werk is.

Genre

Drama - Misdaad - Horror

Lengte

±45m

Releasejaar

2019

Seizoenen

1 13 afleveringen 2019
2 13 afleveringen 2021

Regisseur

Robert King, Nelson McCormick

Cast

Maddy Crocco, Michael Emerson, Katja Herbers, Mike Colter, Skylar Gray, Dalya Knapp, Christine Lahti, Brooklyn Shuck, Aasif Mandvi, Danny Burstein, en meer...