Home > Artikel

Stephen King wil meer seizoenen van horrorserie Evil

Article header image

De luchtige horrorserie Evil met Katja Herbers heeft in Amerika onlangs zijn vierde en laatste seizoen afgerond. Een beroemde fan roept nu om een terugkeer van de serie. Een hele eer, want die fan is niemand minder dan horrorkoning Stephen King.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

"Er is een serie die Evil heet en waar ik dol op ben", schreef Stephen King onlangs op X. "Evil is intelligent, stemt tot nadenken en is af en toe super eng. Plus, de chemie tussen de drie demonenjagers is ijzersterk." In Evil speelt de Nederlandse Katja Herbers de rol van psycholoog Kristen Bouchard. Samen met priester David Acosta (Mike Colter) en techneut Ben Shakir (Aasif Mandvi) werkt ze voor de kerk om gevallen van bezetenheid en hekserij te onderzoeken.

King <3 Evil

Vorige maand viel in Amerika na vier seizoenen het doek voor Evil, nadat het laatste seizoen nog een extra verlenging had gekregen om de boel netjes af te ronden. Dat is de makers Robert en Michelle King goed gelukt, en het is dan ook onwaarschijnlijk dat Evil daadwerkelijk nog een vervolg krijgt.

Katja Herbers

Katja Herbers kon de steun van fanboy Stephen King wel waarderen. "Kan de de serie nu dan weer worden opgepakt? Dank je wel", reageerde de hoofdrolspeelster.

Videoland

Op Videoland zijn momenteel de eerste twee seizoenen van Evil te zien. Hopelijk wordt er snel meer toegevoegd, of verschijnt de hele serie binnenkort op een andere streamingdienst.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.