Home > Kijktip

Shadow and Bone

Fantasyserie gebaseerd op het Russische Rijk waait als een frisse wind

Article header image
  • Netflix logo

Zelden is de televisieversie beter dan de boeken, maar hier is dat zeker het geval. De personages hebben meer diepte en de Netflix-reeks ziet er prachtig uit. Nog een welkome toevoeging: extra veel actie.

Het land van cartograaf Alina Starkov wordt door oorlog verscheurd. Ze sluit zich aan bij het leger waar ze de Shadow Fold betreedt, een duistere, bovennatuurlijke barrière gevuld met vleesetende wezens. Daar ontdekt Alina dat ze speciale krachten heeft, krachten waarmee ze controle heeft over het licht.

Shadow and Bone direct kijken / streamen

Shadow and Bone is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Shadow and Bone is een serie binnen de genres Actie, Avontuur, Drama en Superhelden. met in de hoofdrol o.a. Kit Young, Jessie Mei Li en Amita Suman. De serie duurt 52 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.5. Direct Shadow and Bone kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

In een opgesplitste wereld ontdekt de jonge wees en soldaat Alina een kracht die haar land, Kingdom of Ravka, weer bij elkaar zou kunnen brengen. Terwijl ze haar krachten leert te beheersen en te versterken, proberen andere gevaarlijke krachten haar tegen te houden. Dieven, criminelen, moordenaars en heiligen zijn met elkaar in oorlog, en er is in deze wereld met onnatuurlijke wezens meer nodig dan magie om te overleven.

Genre

Actie - Avontuur - Drama - Superhelden

Lengte

±52m

Releasejaar

2021

Seizoenen

1 8 afleveringen 2021
2 8 afleveringen 2023

Regisseur

Bola Ogun, Lee Toland Krieger

Cast

Kit Young, Jessie Mei Li, Amita Suman, Freddy Carter, Ben Barnes, Archie Renaux, Angus Castle-Doughty, Antonín Masek, Caroline Boulton, Daisy Head, en meer...