Home > Artikel

Shadow and Bone na twee seizoenen geschrapt door Netflix

Article header image

Geen Alina Starkov (Jessie Mei Li) en Mal Oretsev (Archie Renaux) meer. Netflix houdt het voor gezien met Shadow and Bone. Hoe het afloopt met de twee kun je alleen nog lezen in de boeken waarop de serie is gebaseerd.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Dat Shadow and Bone zo jammerlijk aan z'n einde komt, is een verrassing want aan het begin van het tweede seizoen hintten de makers zelfs nog op een spin-off. 

Niet genoeg kijkers

Het tweede seizoen begon best goed, Netflix meldde dat de serie in de eerste weken 55 miljoen keer was bekeken. Maar het was niet genoeg voor de streamingdienst die enkel kijkt naar de koude, harde cijfers. 

Leigh Bardugo

Shadow and Bone is een verfilming van de boekentrilogie Grishaverse van Leigh Bardugo en gaat over Alina Starkov (Jessie Mei Li), een soldaat met magische krachten die haar door oorlog verscheurde land moet redden van een grote dreiging: Shadow Fold, een bovennatuurlijke barrière.

Actie

De fans van Shadow and Bone zijn vanzelfsprekend niet blij met het nieuws en zijn online al begonnen met actievoeren. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.