Home > Kijktip

The Umbrella Academy

Nog maffer dan de meeste superheldenseries

Article header image
  • Netflix logo

De superhelden in The Umbrella Academy zijn dat tegen wil en dank en veel gebruik van hun gaven maken ze dan ook niet. Maar dat maakt niet uit, want er valt genoeg te beleven in de kleurrijke serie met opvallende personages die af en toe in zang en dans uitbarsten en zichzelf niet al te serieus nemen. Alles seizoenen waren de moeite waard en ook het vierde en laatste is dat, al is zes afleveringen wel heel weinig.

De excentrieke miljardair Sir Reginald Hargreeves adopteerde zeven kinderen die hij trainde als superheldenteam: The Umbrella Academy. Maar omdat Reginald niet bepaald een liefhebbende vader was, viel de hele groep uit elkaar. Wanneer Sir Reginald jaren later overlijdt en er tegelijkertijd een apocalyps op komst is, komen de -inmiddels volwassen- kinderen toch maar weer samen om de wereld te redden.

The Umbrella Academy direct kijken / streamen

The Umbrella Academy is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. The Umbrella Academy is een serie binnen de genres Avontuur, Actie, Komedie en Superhelden. met in de hoofdrol o.a. Tom Hopper, Robert Sheehan en Aidan Gallagher. De serie duurt 1 uur per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.9. Direct The Umbrella Academy kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid.

Genre

Avontuur - Actie - Komedie - Superhelden

Lengte

±1u

Releasejaar

2019

Seizoenen

1 10 afleveringen 2019
2 10 afleveringen 2020
3 10 afleveringen 2022
4 6 afleveringen 2024

Regisseur

Jeremy Webb, Peter Hoar, Sylvain White

Cast

Tom Hopper, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Emmy Raver-Lampman, David Castañeda, Elliot Page, Justin H. Min, David Feehan, Christian Lloyd, Kayla Dumont, en meer...