Home > Artikel

Laatste seizoen van The Umbrella Academy komt deze zomer naar Netflix

Article header image

De geadopteerde Hargreeves-superhelden van The Umbrella Academy maken zich op voor hun laatste seizoen. Netflix maakte de premièredatum bekend en deed er een teaser bij.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Ondanks goede kritieken waren de fans van The Umbrella Academy toch altijd bang dat hun serie gecancelled zou worden. Dit keer heeft Netflix het echter helemaal volgehouden tot het eind. The Umbrella Academy wordt netjes afgerond met een vierde seizoen, dat op 8 augustus op de streamingdienst verschijnt. 

The Umbrella Academy

Het vierde en laatste seizoen van The Umbrella Academy krijgt maar zes afleveringen en is daarmee wat korter dan de eerdere drie. Opnieuw wordt er in dit seizoen een alternatieve tijdlijn verkend. Alle afleveringen verschijnen tegelijkertijd op Netlix. In afwachting van 8 augustus is er alvast onderstaande teaser voor het nieuwe seizoen.

Cast

Alle bekenden gezichten uit de eerdere seizoenen, onder wie Elliot Page en Tom Hopper,  zijn in deze afsluitende afleveringen weer van de partij. Nieuwe spelers in de serie zijn Nick Offerman (DEVS, Parks and Recreation), Megan Mullally (Will & Grace) en David Cross (Arrested Development).

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.