Home > Kijktip

Stranger Things

Ode aan de jaren tachtig die uitgroeide tot de grootste hit van Netflix

Article header image

Dit is een serie die gemakkelijk door Steven Spielberg of Stephen King geschreven zou kunnen zijn. En dat is nogal een compliment. Maar Stranger Things verdient het, alleen al vanwege de ontdekking van Millie Bobby Brown.

De 12-jarige vrienden Mike, Lucas, Dustin en Will vullen hun dagen met rondrijden op hun BMX en spelletjes spelen totdat ze op een dag Eleven tegen het lijf lopen. En Eleven is niet zomaar een meisje, maar een leeftijdgenoot met vreemde krachten. Vier seizoenen verder is Stranger Things nog steeds een van de beste dingen op Netflix.

Stranger Things direct kijken / streamen

Stranger Things is een serie binnen de genres Fantasy en Superhelden. met in de hoofdrol o.a. Charlie Heaton, Caleb McLaughlin en Winona Ryder. De serie duurt 55 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.7. Direct Stranger Things kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

Genre

Fantasy - Superhelden

Lengte

±55m

Releasejaar

2016

Seizoenen

1 8 afleveringen 2016
2 9 afleveringen 2017
3 8 afleveringen 2019
4 9 afleveringen 2022

Regisseur

Ross Duffer, Matt Duffer

Cast

Charlie Heaton, Caleb McLaughlin, Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Natalia Dyer, Gaten Matarazzo, Cara Buono, Noah Schnapp, en meer...