Home > Kijktip

Fauda

Deze zinderende Israëlische actieserie sleurt je van cliffhanger naar cliffhanger

Article header image
  • Netflix logo

Eigenlijk wil elitesoldaat Doron gewoon druiven kweken, maar we zijn blij dat hij zich ieder seizoen van Fauda weer laat terughalen om de terroristen een schop onder hun kont te geven. De afleveringen van deze koning der cliffhangers zijn als pinda's: het is onmogelijk om er maar één te verorberen.

Doron Kavillio leidt binnen het Israëlische leger een anti-terreurteam van taaie mannen en vrouwen. In Fauda nemen ze het op tegen Hamas, Hezbollah en andere vijanden, waarbij ze zich niet altijd strikt aan de regels houden. Helaas komt elke overwinning met een hoge prijs.

Fauda direct kijken / streamen

Fauda is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Fauda is een serie binnen het genre Actie. met in de hoofdrol o.a. Itzik Cohen, Lior Raz en Yaakov Zada Daniel. De serie duurt 46 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.3. Direct Fauda kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een gepensioneerde Israëlische topagent besluit alsnog op zoek te gaan naar de Palestijnse militant die hij dacht gedood te hebben en veroorzaakt een keten van chaos.

Genre

Actie

Lengte

±46m

Releasejaar

2015

Seizoenen

1 12 afleveringen 2015
2 12 afleveringen 2017
3 12 afleveringen 2019
4 12 afleveringen 2022

Regisseur

Rotem Shamir, Omri Givon, Assaf Bernstein

Cast

Itzik Cohen, Lior Raz, Yaakov Zada Daniel, Doron Ben-David, Rona-Lee Shim'on, Jonathan Avigdori, Idan Amedi, Boaz Konforty, Neta Garty, Assaf Cohen, en meer...