Home > Artikel

De Israëlische serie Fauda krijgt een vijfde seizoen

Article header image

Fauda heeft een grote schare fans die blij zullen zijn met dit nieuws. Eerder werd nog gezegd dat het vierde seizoen wel eens het laatste zou kunnen zijn.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Maar nadat dat vierde seizoen allerlei kijkrecords in vooral het Midden-Oosten brak, gaan de makers nu toch door. We moeten nog een kleine slag om de arm houden omdat de contracten nog niet zijn getekend, maar dat zou een kwestie van tijd zijn. De berichten zijn zelfs dat de weg vrij is voor een eventueel zesde seizoen.

Doron Kabilio

Dat Fauda door gaat, is maar goed ook, want de tot nu toe laatste aflevering eindigde dramatisch voor hoofdpersoon Doron Kabilio en zijn mannen van de Special Forces die orde proberen te scheppen in het Israël/Palestina-conflict. 

Wanneer op Netflix?

Hopelijk staat Fauda seizoen 5 sneller wel op Netflix dan seizoen 4. Daar moesten kijkers bijna drie jaar op wachten. De eerste vier seizoenen van Fauda zijn allemaal beschikbaar op Netflix en als je nog nooit een aflevering gezien hebt van de actieserie is ie zeker aan te raden. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.