Home > Kijktip

Love Is Blind

Dramatische realityshow met cliffhangers waar je u tegen zegt

Article header image
  • Netflix logo

Romantisch, meeslepend en vol drama. Fans van realityshows zullen niet teleurgesteld worden door Love Is Blind. Iedere aflevering word je als kijker wel weer verrast door een plotwending of een bizarre uitspraak. En dat gedoe komt allemaal samen in een geweldige slotaflevering waarin blijkt of de liefde hoogtij viert.

In Love Is Blind leren de deelnemers elkaar kennen zonder elkaar te zien. Als het vervolgens klikt, verloven ze zich, gaan ze op huwelijksreis en trekken ze bij elkaar in. Na enkele weken blijkt bij het altaar of de liefde sterk genoeg is om daadwerkelijk ‘ja’ tegen elkaar te zeggen.

Love Is Blind direct kijken / streamen

Love Is Blind is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Love Is Blind is een serie binnen de genres Reality en Dating. met in de hoofdrol o.a. Vanessa Lachey, Nick Lachey en Matt Thomas. De serie duurt 57 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.2. Direct Love Is Blind kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.

Genre

Reality - Dating

Lengte

57m

Releasejaar

2020

Seizoenen

1 11 afleveringen 2020
2 11 afleveringen 2022
3 15 afleveringen 2022
4 12 afleveringen 2023
5 10 afleveringen 2023
6 11 afleveringen 2024

Regisseur

Brian Smith

Cast

Vanessa Lachey, Nick Lachey, Matt Thomas, Mark Cuevas, Lillie Mae, Lexie Skipper, Lauren Speed, Lauren Chamblin, Kenny Barnes, Kenneth Smith, en meer...