Home > Artikel

Ex Love is Blind deelneemster klaagt Netflix aan omdat haar verloofde een gewelddadige drugsverslaafde was

Article header image

Renee Poche deed mee aan het vijfde seizoen van Love is Blind maar haar tijd bij de datingshow was zo traumatisch dat ze Netflix en de productiemaatschappij Delirium TV aanklaagt.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Volgens Renee kon ze het in eerste instantie goed vinden met haar date Carter maar ze ontdekte al snel dat er van alles mis was met de 'begeerlijke' vrijgezel. Hij was werkloos, dakloos, verslaafd aan drugs en alcohol en gewelddadig. En volgens Renee werd ze door de productiemaatschappij gedwongen om lange tijd alleen met hem door te brengen.

Blinde liefde

Voor wie de serie niet kent, een stel knappe deelnemers ontmoet elkaar in zogenaamde pods voor goede gesprekken om te ontdekken of liefde echt blind is. De stellen die op deze manier gevormd worden, ontmoeten elkaar pas in levende lijven als ze zich verloven. 

Volgens Renee worden alle deelnemers aan de datingshow onderworpen aan een grondige check voor ze het groene licht krijgen. De makers moeten daarom geweten hebben dat Carter niet bepaald de ideale schoonzoon was.  

Drugs

Volgens Renee zat Carter flink aan de drugs op het resort in Mexico waar de verloofde stellen samen tijd doorbrengen voordat ze weer naar huis gaan. Hij zou ook een cameraman hebben bedreigd. De blondine zegt ook dat de makers haar vroegen te checken of Carter een vuurwapen had omdat ze bang waren dat hij haar of hen iets zou aandoen. 

Eruit geknipt

Bij terugkomst hoorde Renee dat ze uit Love is Blind werd geknipt. Zij zegt dat dat is gebeurd omdat Carter zelfmoord dreigde te plegen als de beelden werden vertoond. 

Productiemaatschappij Delirium eist nu 4 miljoen van Renee omdat ze haar geheimhoudingsplicht heeft geschonden. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.