Home > Kijktip

Formula 1: Drive to Survive

De Formule 1 van zo dichtbij dat je het brandende rubber kunt ruiken

Article header image
  • Netflix logo

Wat gebeurt er allemaal achter de schermen van de Formule 1-wereld? Elk raceseizoen kijkt de Netflix-serie Drive to Survive mee in de cockpits, het rennerskwartier, de pits én de levens van de coureurs. Dit is de serie voor de F1-fan die echt alles van de sport wil zien en weten.

Vanaf 2018 presenteert Drive to Survive steeds tien afleveringen per raceseizoen waarin de spanning op en rond de circuits stijgt tot het kookpunt. Daar komt ook flink wat drama bij kijken. Max Verstappen wilde lange tijd niet meedoen, maar is in het vijfde seizoen weer van de partij.

Formula 1: Drive to Survive direct kijken / streamen

Formula 1: Drive to Survive is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Formula 1: Drive to Survive is een serie binnen het genre Sport. met in de hoofdrol o.a. Valtteri Bottas, Pierre Gasly en Lewis Hamilton. De serie duurt 40 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 8.5. Direct Formula 1: Drive to Survive kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Coureurs, managers en teameigenaars leven in een snelle wereld, zowel op als buiten de racebaan, tijdens een moordend seizoen vol Formule 1-races.

Genre

Sport

Lengte

40m

Releasejaar

2019

Seizoenen

1 10 afleveringen 2019
2 10 afleveringen 2020
3 10 afleveringen 2021
4 10 afleveringen 2022
5 10 afleveringen 2023
6 10 afleveringen 2024

Cast

Valtteri Bottas, Pierre Gasly, Lewis Hamilton, Lando Norris, Charles Leclerc, Alexander Albon, Kevin Magnussen, Antonio Giovinazzi, Daniil Kvyat, David Croft, en meer...