Home > Artikel

De leukste nieuwe films en series op Netflix in februari 2024

Article header image

In februari komt Netflix weer tjokvol te staan met hartstikke leuke films en series. Wij zochten de hoogtepunten voor je uit.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Donderdag 8 februari

One Day 

Emma Morley en Dexter Mayhew leren elkaar op 15 juli 1988 kennen op de dag van hun diploma-uitreiking. Ze nemen ook meteen die dag weer afscheid van elkaar en gaan hun eigen weg.

Dexter wordt in de jaren daarna een feestbeest, Emma wordt lerares op een basisschool en beiden krijgen ze nieuwe liefdes. Maar ze houden contact. Ieder jaar, op 15 juli. En dat 20 jaar lang.

Vrijdag 9 februari

Lover Stalker Killer

True crime serie over de Amerikaan Dave Kroupa die simpelweg een paar leuke dates wilde maar te maken kreeg met een obsessieve vrouw.

Vrijdag 9 februari

Are You There God? It’s Me, Margaret

De 11-jarige Margaret (Abby Ryder Fortson) verhuist in deze film van New York naar een buitenwijk van New Jersey en overpeinst haar leven tot dusver. Ze vraagt zich af of god eigenlijk wel bestaat, wanneer ze nou eindelijk eens ongesteld wordt en of ze al een bh aan moet.

Haar moeder Barbara (Rachel McAdams) is druk met het opbouwen van een nieuw leven. Grootmoeder Sylvia (Kathy Bates) probeert intussen nieuw geluk te vinden op gevorderde leeftijd.

Woensdag 14 februari

Love is Blind seizoen 6 

Het zesde seizoen waarin vrijgezellen de liefde proberen te vinden zonder dat ze elkaar zien. 

Donderdag 15 februari

De Vuurlinie

Het verhaal van Marco Kroon die een enerverend leven heeft gehad tot nu toe. Hij wordt hier gespeeld door Waldemar Torenstra. 

Vrijdag 16 februari

Avgrunden

Frigga (Tuva Novotny) heeft de leiding over de veiligheid van de mijn in het mijndstadje Kiruna. Dat is een uitdagende baan en die moet ze zien te balanceren met de zorg voor haar twee kinderen, haar ex-man die haar nog niet los wil laten en haar nieuwe liefde die uit Uppsala is gekomen om haar te verrassen. En precies op dat moment zakt letterlijk de grond onder haar voeten weg. Frigga en de anderen moeten alles op alles zetten om Kiruna te redden. 

Woensdag 21 februari

Can I Tell You a Secret?

In januari 2022 kreeg Matthew Hardy een gevangenisstraf van negen jaar opgelegd, de hoogste straf ooit uitgedeeld voor stalking in het Verenigd Koninkrijk.

Hardy maakte nep-social media accounts aan waarna hij vrouwen benaderde met de vraag: 'can i tell you a secret?'. Daarna vertelde hij dat er verhalen over hen de ronde gingen. Verhalen die totale verzinsels waren. Hij hield zijn gestalk jarenlang vol bij tientallen vrouwen, een ravage aanrichtend.

Donderdag 22 februari

Avatar: The Last Airbender 

De remake van de bekende tekenfilmserie gaat over de jonge Avatar Aang die Water, Aarde, Vuur en Lucht, leert te beheersen.

Vrijdag 23 februari

Formula 1: Drive To Survive seizoen 6

Waarschijnlijk komen de volgende zaken aan bod dit seizoen: Mercedes en hun beroerde auto, Oscar Piastri en Logan Sargeant die hun debuut maakten, de terugkeer van Daniel Ricciardo, de fratsen van Fernando Alonso en natuurlijk de overmacht van Max Verstappen. 

Vrijdag 23 februari

A Través de Mi Ventana 3: A Través de Tu Mirada

Het derde deel van de trilogie waarin Raquel en Ares elkaar niet kunnen vergeten, zelfs niet als ze met anderen daten. Komt het dan toch nog goed?

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.