Home > Kijktip

The Walking Dead

De grootste vijand van de mens is nog altijd de mens, ondanks de hongerige zombies

Article header image
  • Netflix logo
  • Disney+ logo

The Walking Dead heeft een van de beste pilots ooit. Na dit sterke begin kon niemand meer om deze verfilming van het stripverhaal heen. Dat ieder hoofdpersonage op elke moment het loodje kon leggen, droeg danig bij aan de spanning. De slechteriken van de show (Negan!) waren ook om van te smullen.

Sheriff Rick Grimes wordt wakker uit een coma in een wereld die is overgenomen door bloeddorstige zombies. Samen met andere overlevenden probeert hij een nieuwe beschaving te creëren. Maar hij en zijn medestanders zijn niet de enige overlevers, en dat zorgt voor conflicten en moeilijke keuzes.

The Walking Dead direct kijken / streamen

The Walking Dead is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix en Disney+ logoDisney+. The Walking Dead is een serie binnen de genres Drama en Horror. met in de hoofdrol o.a. Melissa McBride, Norman Reedus en Christian Serratos. De serie duurt 51 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.1. Direct The Walking Dead kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Tijdens de zombie-apocalyps neemt sheriff Rick Grimes de leiding over een groep mensen en helpt hen te overleven. Al snel komen ze erachter dat ze meer moeten vrezen voor de andere overlevenden, dan voor de ondoden.

Genre

Drama - Horror

Lengte

±51m

Releasejaar

2010

Seizoenen

1 6 afleveringen 2010
2 13 afleveringen 2011
3 16 afleveringen 2012
4 16 afleveringen 2013
5 16 afleveringen 2014
6 8 afleveringen 2015
7 16 afleveringen 2016
8 16 afleveringen 2017
9 16 afleveringen 2018
10 16 afleveringen 2019
11 24 afleveringen 2021

Regisseur

Greg Nicotero, Ernest R. Dickerson, Kevin Dowling, Gwyneth Horder-Payton

Cast

Melissa McBride, Norman Reedus, Christian Serratos, Lauren Cohan, Jeffrey Dean Morgan, Khary Payton, Seth Gilliam, Ross Marquand, Danai Gurira, Steven Yeun, en meer...