Home > Artikel

Laatste afleveringen The Walking Dead bijna op Netflix

Article header image

The Walking Dead is op Netflix ook bijna afgelopen maar gelukkig volgen er nog veel meer zombies in allerhande spin-offs.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

De laatste aflevering van The Walking Dead verscheen eind vorig jaar op tv en op Disney+ en vanaf 2 oktober staat het einde eindelijk ook op Netflix. De streamingdienst voegt dan de laatste acht afleveringen van seizoen 11 toe. 

Veel dode zombies

The Walking Dead loopt al vanaf 2010 en in de 177 afleveringen die de serie duurde werden heel wat zombies (en ook mensen) een kopje kleiner gemaakt. 

Maggie en Negan

Daarmee kwam het The Walking Dead-universum trouwens niet ten einde, de serie kreeg de spin-off The Walking Dead: Dead City met twee hoofdrolspelers uit de originele serie, Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan oftewel Maggie en Negan.

Nog twee spin-offs

En er komen nog twee spin-offs aan. Eentje met Daryl (Norman Reedus) als Daryl. Die serie heet heel toepasselijk The Walking Dead: Daryl Dixon en dan hebben we ook nog een reeks waarin Andrew Lincoln terugkeert als Rick Grimes en samen de zombies te lijf gaat met zijn vriendin Michonne (Danai Gurira). Die heet, ook al toepasselijk, The Walking Dead: Rick & Michonne. En zo hebben bijna alle overlevenden hun eigen spin-off.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.