Home > Kijktip

The Rookie

Politieserie die iets leuks onder de platte pet heeft voor iedereen

Article header image
  • Netflix logo
  • Videoland logo

Zoek je een serie die amusant is, met voldoende actie, lichte en serieuze verhaallijnen en een goeie dosis humor, dan zit je helemaal gebakken met The Rookie. En dan laat de serie ook nog prima zien dat politiemensen best een lastige baan hebben. In het derde seizoen werd de reeks een beetje te woke, maar dat werd vanaf het vierde hersteld.

The Rookie begint wanneer de net gescheiden John Nolan (Nathan Fillion) zich op zijn veertigste bij de politieschool in Los Angeles meldt. Maar in dat eerste seizoen zit lang niet iedereen op zo'n oude politie-agent te wachten. in latere reeksen draait het veel minder om Nolan en spelen zijn LAPD-collega's een grotere rol.

The Rookie direct kijken / streamen

The Rookie is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix en Videoland logoVideoland. The Rookie is een serie binnen de genres Misdaad, Actie en Drama. met in de hoofdrol o.a. Eric Winter, Richard T. Jones en Melissa O'Neil. De serie duurt 52 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.0. Direct The Rookie kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Het waargebeurde verhaal van John Nolan. Nadat hij oog in oog heeft gestaan met de dood is hij vastbesloten politieagent te worden voor de LAPD. John, pas gescheiden en vader van een puberzoon, laat zijn aannemersbedrijf achter en meldt zich aan bij de politieacademie in een poging zijn leven weer zin te geven. Daar is hij met zijn veertig jaar de oudste 'rookie' (nieuweling) en moet hij zijn weg zien te vinden in de gevaarlijke en onvoorspelbare wereld van een 'jonge' politieagent. Maar John wil alles op alles zetten om zijn tweede carrière te laten slagen. De vraag is of dat gaat lukken, want al gauw blijkt dat niet iedereen op zijn komst zit te wachten.

Genre

Misdaad - Actie - Drama

Lengte

±52m

Releasejaar

2019

Seizoenen

1 20 afleveringen 2019
2 20 afleveringen 2020
3 14 afleveringen 2021
4 22 afleveringen 2021
5 12 afleveringen 2023
6 4 afleveringen 2024

Regisseur

Bill Roe, Tori Garrett, Liz Friedlander, Michael Goi

Cast

Eric Winter, Richard T. Jones, Melissa O'Neil, Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Mekia Cox, Shawn Ashmore, Brent Huff, Titus Makin jr., Annie Wersching, en meer...