Home > Artikel

Politieserie The Rookie komt naar Netflix

Article header image

Wanneer John Nolan veertig is, scheidt hij van zijn vrouw, stopt hij een bankoverval en besluit hij vervolgens zijn oude droom na te jagen en politieman te worden in Los Angeles.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

En zo wordt John (Nathan Fillion) het oudste groentje bij de LAPD. Zijn bazen nemen hem niet helemaal niet serieus, maar John is vastbesloten. Hij is niet het enige groentje, ook de perfectionistische Lucy (Melissa O’Neil) zet haar stappen op het politiepad. Net als Jackson (Titus Makin), de zoon van een politie-agent. 

Vijf seizoenen

Alle rookies worden gekoppeld aan ervaren politiemannen die ook hun eigen besognes hebben. Tot nu toe verschenen vijf seizoenen van The Rookie, een zesde is onderweg. 

The Rookie staat vanaf 1 december op Netflix. En als je geen Netflix-abonnement hebt, The Rookie is ook terug te vinden op Videoland. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.