Home > Kijktip

ZeroZeroZero

Net zo verslavend als het spul waar de serie om draait

Article header image
  • NPO Start logo
  • NLZIET logo
  • Canal+ logo

Fans van de succesvolle misdaadserie Gomorra hebben met de spannende ZeroZeroZero (straattaal voor de puurste cocaïne) een nieuwe aanwinst voor hun watchlist. Deze miniserie van dezelfde makers zit boordevol spanning, intrigerende personages en uitstekende acteurs. Deze gangsterserie is dan ook van absurd hoge kwaliteit.

Wanneer een machtig Italiaans kartel een lading cocaïne koopt, gaat het complexe, criminele proces van de cocaïnehandel van start. Van de verpakking in Mexico tot aan de aankomst in Europa: alle facetten van deze beruchte reis over de Atlantische Oceaan komen aan bod.

ZeroZeroZero direct kijken / streamen

ZeroZeroZero is te kijken/streamen op (o.a.) NPO Start logoNPO Start, NLZIET logoNLZIET en Canal+ logoCanal+. ZeroZeroZero is een serie binnen de genres Misdaad, Thriller en Drama. met in de hoofdrol o.a. Andrea Riseborough, Antonio Alveario en Costantino Comito. De serie duurt 57 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.1. Direct ZeroZeroZero kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Italiaanse misdaadserie die zich afspeelt in de wereld van de internationale cocaïnehandel. Naar de gelijknamige bestseller van Roberto Saviano.

Genre

Misdaad - Thriller - Drama

Lengte

±57m

Releasejaar

2020

Seizoenen

1 8 afleveringen 2020

Regisseur

Stefano Sollima

Cast

Andrea Riseborough, Antonio Alveario, Costantino Comito, Cynthia LeBlanc, Dane DeHaan, Diego Cataño, Elton LeBlanc, Érick Israel Consuelo, Flavio Medina, Francesco Colella, en meer...