Home > Artikel

Oh jee, Netflix verwijdert binnenkort de machtig mooie serie ZeroZeroZero

Article header image

Hele volksstammen vinden ZeroZeroZero de beste serie aller tijden. Maar als je 'm op Netflix wil zien, is haast geboden. De streamingdienst verwijdert de reeks over drugs op 2 november.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

ZeroZeroZero is gebaseerd op het gelijknamige boek van Roberto Saviano die ook al het indrukwekkende Gomorra op zijn naam heeft staan. ZeroZeroZero volgt de reis van een zending cocaïne.

Gabriel Byrne

Het drama gaat over een Amerikaanse familie die haar geld verdient met de internationale transport van cocaïne. Hoofd van het familiebedrijf is Edward Lynwood (Gabriel Byrne) en zijn twee kinderen doen ook mee.

Mexico en Italië

Het witte poeder heeft voor de Mexicaanse drugskartels, de familie Lynwood en de maffia grote gevolgen. Zo ontketent die een bendeoorlog in Mexico, een familiedrama in Amerika en een keiharde machtsstrijd in de Italiaanse maffia. 

Het criminele megaproject heeft bij de Mexicaanse drugskartels, de Lynwoods (Andrea Riseborough en Dane DeHaan) en de maffia grote gevolgen. Zo ontketent die een bendeoorlog in Mexico, een familiedrama in Amerika en een keiharde machtsstrijd in de maffia. Van de makers van de goed ontvangen serie Gomorra, dat net als deze Italiaanse misdaadreeks is gebaseerd op een boek van Roberto Saviano.

NPO Plus

Als je geen tijd meer hebt om op Netflix te kijken, is er nog geen man overboord want NPO Plus heeft ZeroZeroZero ook in haar bieb staan. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.