Home > Kijktip

The Morning Show

TV-presentatoren met een ego zo groot als een wolkenkrabber

Article header image
  • Apple TV+ logo

Een serie met Jennifer Aniston, Reese Witherspoon én Steve Carrell kan bijna niet mis gaan en dat gaat het ook niet in The Morning Show. De politieke machtspelletjes en de enorme ego's van tv-presentatoren zijn een genot om naar te kijken. Maar de serie laat in het eerste seizoen vooral perfect zien hoe ingewikkeld #metoo kan zijn.

Een schok gaat door het Amerikaanse medialandschap wanneer de populaire tv-presentator Mitch Kessler wordt beschuldigd van seksueel wangedrag. Zijn medepresentator Alex Levy komt daardoor ook in zwaar weer en moet de ochtendshow zien te rooien met een nieuwe partner. Dat gaat niet zonder slag of stoot.

The Morning Show direct kijken / streamen

The Morning Show is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. The Morning Show is een serie binnen het genre Drama. met in de hoofdrol o.a. Desean Terry, Reese Witherspoon en Billy Crudup. De serie duurt 1 uur 03 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.2. Direct The Morning Show kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een kijkje in het leven van de mensen die Amerika helpen om 's ochtends wakker te worden en de mogelijkheid om unieke uitdagingen te verkennen voor de mannen en vrouwen die dit dagelijkse tv-ritueel uitvoeren.

Genre

Drama

Lengte

±1u 03m

Releasejaar

2019

Seizoenen

1 10 afleveringen 2019
2 10 afleveringen 2021
3 10 afleveringen 2023

Regisseur

Mimi Leder

Cast

Desean Terry, Reese Witherspoon, Billy Crudup, Nestor Carbonell, Jennifer Aniston, Mark Duplass, Karen Pittman, Bel Powley, Jack Davenport, Steve Carell, en meer...