Home > Artikel

Kijk nu naar de eerste beelden van The Morning Show seizoen 3

Article header image

Het is alweer behoorlijk lang geleden dat we Alex (Jennifer Aniston) en Bradley (Reese Witherspoon) voor het laatst als kibbelende anchors van de ochtendshow zagen in The Morning Show. En we zij blij dat ze terug zijn.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In het tweede seizoen draaide alles om corona, maar gelukkig ligt die tijd achter ons en kunnen ze ook bij de ochtendshow weer over tot de orde van de dag.

Alex is solo

In de trailer is te zien dat Alex de ochtendshow nu in haar eentje presenteert terwijl Bradley het nieuws van 6.30 uur voor haar rekening neemt. Wat is daar aan de hand?

John Hamm

In het nieuwe seizoen doet een nieuwe bobo zijn intrede. Het gaat om Paul Marks (John Hamm) die een grote vinger in de pap lijkt te hebben.

13 september

The Morning Show seizoen 3 gaat op 13 september in première op Apple TV+. En we weten nu al dat er ook een vierde seizoen gaat komen. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.