Home > Kijktip

Wolfs

George Clooney en Brad Pitt zijn samen onweerstaanbaar

Article header image
  • Apple TV+ logo

Deze komische actiefilm kijk je niet voor het slimme verhaal of de spanning, maar puur voor de enorm leuke wisselwerking tussen George Clooney en Brad Pitt. Zeker in de eerste helft, waar de twee elkaar voortdurend vliegen afvangen, is die briljant. Na een sterke achtervolging zakt de boel wat in, maar de finale is weer heel bevredigend. Een lekkere weekendfilm met twee grote sterren, maar weinig pretenties.

Margaret (Amy Ryan) heeft geen goede avond: de jongeman waarmee ze in een hotelbed is gedoken, ligt dood op de grond. In paniek belt ze Jack (Clooney), een kerel die dit soort klusjes discreet kan opknappen. Als Jack aan het werk gaat, meldt zich even later een tweede fixer: Nick (Pitt), die door het hotel is ingeschakeld. Met enorme tegenzin moeten Jack en Nick samenwerken tijdens een nacht die ze nog lang zal heugen.

Wolfs direct kijken / streamen

Wolfs is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. Wolfs is een film binnen het genre Thriller. met in de hoofdrol o.a. George Clooney, Brad Pitt en Amy Ryan. De film duurt 1 uur 48 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.5. Direct Wolfs kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Er wordt een professionele fixer ingehuurd om een ​​spraakmakende misdaad te verdoezelen. Maar wanneer een tweede fixer opduikt en de twee eenlingen gedwongen worden samen te werken, merken ze dat hun nacht uit de hand loopt op manieren die geen van beiden had verwacht.

Genre

Thriller

Lengte

1u 48m

Releasejaar

2024

Regisseur

Jon Watts

Cast

George Clooney, Brad Pitt, Amy Ryan, Austin Abrams, Poorna Jagannathan