Home > Artikel

Deze week nieuw op Netflix, Apple TV+, Disney+, SkyShowtime en Prime Video (23 t/m 29 september 2024)

Article header image

De film Wolfs met Brad Pitt en George Clooney gaat in première, net als de coole misdaadthriller Killer Heat en er is deze week nog veel meer te beleven op de streamingdiensten.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Maandag 23 september 

Frasier seizoen 2 op SkyShowtime

De revival van de oude comedyserie was vorig jaar een redelijk succes, vandaar dat we nu kunnen gaan kijken naar een nieuwe reeks over psychiater Frasier Crane (Kelsey Grammar) en de van hem vervreemde zoon Freddy. 

Woensdag 25 september

Midnight Family op Apple TV+

Mexicaanse serie over de ambitieuze geneeskundestudent Marigaby die 's nachts levens redt in Mexico-Stad aan boord van de privéambulance van haar familie. De druk in beide werelden dreigt haar te veel te worden, maar Marigaby doet er alles aan om op de been te blijven.

Woensdag 25 september 

Inside Out 2 op Disney+

Het hoofdkwartier van tiener Riley wordt plotseling gesloopt om plaats te maken voor iets geheel onverwachts: nieuwe emoties. Plezier, Verdriet, Woede, Angst en Afkeer, die in alle opzichten al lange tijd succesvol zijn, weten niet goed hoe ze zich moeten voelen als Onzekerheid de kop opsteekt. En het lijkt erop dat ze niet de enige is. Dit vervolg groeide het afgelopen jaar uit tot de meest lucratieve animatiefilm ooit. 

Woensdag 25 september 

Mr. McMahon op Netflix

Documentaireserie over de opkomst en ondergang van Vince McMahon de medeoprichter van WWE (professioneel worstelen). De WWE begon als een klein, regionaal bedrijf en groeide onder zijn leiding uit tot een  enorm bedrijf. Maar beschuldigingen van seksueel wangedrag leidden in 2022 tot zijn val. In deze serie geeft McMahon zelf tekst en uitleg. 

Woensdag 25 september 

Jailbreak: Love on the Run op Netflix

In 2022 kondigde cipier Vicky White aan dat ze na zeventien dienstjaren in de gevangenis van Florence, Alabama met pensioen zou gaan. Na haar afscheidsfeestje had ze nog één laatste klus - gevangene Casey White afleveren bij de rechtbank - en dan zat haar werk erop. Vicky White en Casey White (geen familie) kwamen alleen nooit aan bij de rechtbank, maar maakten zich samen uit de voeten. Ze bleken al een tijdje een geheime romance te hebben. Deze docu doet het hele verhaal uit de doeken. 

Donderdag 26 september 

Previously Saved Version op Prime Video

In het jaar 2200 is het mogelijk in de ruimte te wonen. Het op het oog perfecte stel Naoki en Mayumi verblijft in een luxueus drijfend huis en houdt van koken, muziek en lekker eten. Maar niet alles is wat het lijkt want Naoki verandert zijn vrouw regelmatig in een android om aan zijn ideaalbeeld te voldoen.  

Donderdag 26 september 

Killer Heat op Prime Video

De Amerikaanse privédetective Nick Bali (Joseph Gordon-Levitt) werkt in deze misdaadthriller in Griekenland. Op Kreta onderzoekt hij de verdachte dood van de jonge scheepsmagnaat Leo Vardakis. De zus van het slachtoffer gelooft niet dat Leo echt dood is, zoals het politierapport beweert. Op zijn zoektocht naar de omstandigheden van Leo's dood - of verdwijning - stuit Nick overal op duistere geheimen en verdachten.

Donderdag 26 september 

A True Gentleman op Netflix

Turks erotisch drama over een charmante mannelijke escort wier leven op zijn kop komt te staan wanneer hij verliefd wordt. Dit daagt hem uit om te ontdekken wat hij echt wil en nodig heeft.

Donderdag 26 september 

Bangkok Breaking: Heaven and Hell op Netflix

Thaise thriller over Wanchai, een reddingswerker, die onlangs is geschorst vanwege een risicovolle beslissing tijdens een rel in een woonwijk. Nu werkt hij als bezorger. Tijdens een klusje bij verpleegster Meiji raken ze beiden per ongeluk betrokken bij de ontvoering van Duangkamol, de dochter van een machtige magnaat die verantwoordelijk is voor de uitzettingen die de rellen veroorzaakten. Wanchai zit nu vast in een gevaarlijke buurt en moet een manier vinden om Duangkamol te redden en zelf te ontsnappen.

Donderdag 26 september 

Nobody Wants This op Netflix

Kristin Bell speelt in deze speelfilm de ongelovige Joanne, die haar geld verdient met het maken van een podcast over haar seksleven en Adam Brody is rabbijn Noah. Wanneer ze verliefd worden zijn er nogal wat mensen die de relatie helemaal niet zien zitten. 

Vrijdag 27 september 

Wolfs op Apple TV+ 

Film over over twee ‘wolfs’, oftewel ‘fixers’, mannen die je kan bellen wanneer je alle sporten van een misdrijf wil wissen. Wanneer de one night stand van een officier van justitie helemaal verkeerd afloopt staan er niet 1 maar 2 wolfs klaar om de boel op te ruimen. Het zijn niemand minder dan George Clooney en Brad Pitt die er een vermakelijke film van maken. 

Vrijdag 27 september

My Old Ass op Prime Video

Tijdens een trip komt de vrijgevochten Elliott dankzij drugs oog in oog te staan ​​met haar 39-jarige zelf. Maar wanneer de oude Elliott waarschuwingen begint uit te delen over wat haar jongere zelf wel en niet moet doen, beseft Elliott dat ze alles over familie, liefde en haar leven moet heroverwegen.

Vrijdag 27 september 

Rez Ball op Netflix

De Chuska Warriors, een basketbalteam bestaande uit middelbare scholieren uit een Indianen-reservaat, verliest hun sterspeler. Ze willen er in dit drama desondanks alles aan doen om in de race te blijven voor het kampioenschap.

Vrijdag 27 september 

Will & Harper op Netflix

Komiek Will Ferrell was al dertig jaar bevriend met Harper Steele toen deze hem vertelde de transitie naar vrouw te willen maken. In een nieuwe documentaire verkennen Will en Harper hun vriendschap tijdens een zeventien dagen durende roadtrip.

Vrijdag 27 september 

Gyeongseong Creature op Netflix

De tiendelige Zuid-Koreaanse serie Gyeongseong Creature heeft een interessante en mooi aangeklede historische setting en bevat een liefdesverhaal, maar pakt ook uit met spanning, geweld en onvervalste horror. De reeks speelt zich af in 1945 wanneer de Japanse bezetter vreselijke experimenten uitvoert op mensen. 

Zondag 29 september 

Meg 2: The Trench op Netflix

Superduiker Jonas (Jason Statham) sluit zich aan bij zijn oude vrienden en stuit bij de Marianentrog op een illegale mijnbasis. Onze vrienden gaan het gevecht aan met de schurken, maar kunnen niet voorkomen dat er een stel megalodons ontsnapt. De beesten dreigen een enorme slachting aan te richten op een vakantie-eiland.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.