Home > Kijktip

The Perfect Couple

Cast van zwaargewichten in lichtgewicht misdaadromannetje

Article header image
  • Netflix logo

Je kent ze wel: boeken die eigenlijk te onnozel zijn om te lezen, maar wel lekker leesvoer zijn voor op het strand. The Perfect Couple is zo’n strandroman in tv-vorm. Opletten is niet echt nodig bij deze miniserie. Het tempo ligt bijzonder laag en alles wat belangrijk is wordt twee keer verteld, getoond en nog een keer uitgelegd. Leuk om te zien is hoe de prima acteurs - Liev Schreiber, Jack Raynor, Dakota Fanning en Nicole Kidman - zich vermaken met hun onuitstaanbare personages.

Amelia (Eve Hewson) gaat trouwen met Benji, de zoon uit de steenrijke familie Winbury. Dan valt er een dag van tevoren een dode op de zonovergoten bruiloft in Nantucket. Voor de politie is iedereen op het trouwfeest een verdachte. Gaandeweg het onderzoek blijkt iedereen in de familie en schoonfamilie de nodige geheimen te hebben. In het vakantiehuis van de Winbury’s is de sfeer te snijden.

The Perfect Couple direct kijken / streamen

The Perfect Couple is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. The Perfect Couple is een serie binnen de genres Mysterie, Misdaad en Drama. met in de hoofdrol o.a. Sam Nivola, Omar Epps en Nicole Kidman. De serie duurt 53 minuten per aflevering . Direct The Perfect Couple kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

De bruiloft van Amelia belooft een onvergetelijke gebeurtenis te worden: de rijke ouders van de bruidegom hebben geen kosten gespaard om een ​​weelderige ceremonie te houden op hun landgoed aan de oceaan. Maar het wordt om een andere redenen onvergetelijk nadat er een tragedie plaatsvindt: er wordt een lichaam gevonden in Nantucket Harbor, slechts enkele uren voor de ceremonie, en iedereen in het bruidsgezelschap is plotseling een verdachte. Terwijl politiechef Ed Kapenash iedereen interviewt, ontdekt hij dat elke bruiloft een mijnenveld is en dat geen enkel stel perfect is.

Genre

Mysterie - Misdaad - Drama

Lengte

±53m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 6 afleveringen 2024

Regisseur

Susanne Bier

Cast

Sam Nivola, Omar Epps, Nicole Kidman, Meghann Fahy, Liev Schreiber, Jack Reynor, Ishaan Khattar, Isabelle Adjani, Eve Hewson, Donna Lynne Champlin, en meer...