Home > Kijktip

Rebel Ridge

Een intelligente actiethriller om van te smullen

Article header image
  • Netflix logo

Een intelligente en goed gemaakte actiethriller: het is even zalig als zeldzaam. Regisseur en scenarist Jeremy Saulnier verraste eerder al met de ingetogen juweeltjes Blue Ruin en Green Room, en maakte met Rebel Ridge opnieuw een film die je twee uur lang aan het scherm gekleefd laat. Halverwege neemt hij wat gas terug, om daarna toe te werken naar een sterke climax. Het camerawerk, de montage en de soundtrack dragen allemaal perfect bij aan de spanning.

Terry (Aaron Pierre) is onderweg om de borgsom voor zijn neef te betalen als hij het aan de stok krijgt met de lokale politie van Shelby Springs. De sheriff (Don Johnson) neemt zijn geld in beslag. Terry probeert het af te handelen en krijgt hulp van griffier Summer (AnnaSophia Robb). Als de confrontatie escaleert ontdekken de sheriff en zijn mannen met wat voor kerel ze precies te maken hebben.

Rebel Ridge direct kijken / streamen

Rebel Ridge is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Rebel Ridge is een film binnen de genres Misdaad, Thriller, Actie en Drama. met in de hoofdrol o.a. Aaron Pierre, Don Johnson en AnnaSophia Robb. De film duurt 2 uur 11 minuten . Direct Rebel Ridge kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Een ex-marinier gaat de strijd aan met de corruptie in een kleine plaats als de politie onterecht het geld inpikt dat hij nodig heeft voor de borgsom van zijn neef.

Genre

Misdaad - Thriller - Actie - Drama

Lengte

2u 11m

Releasejaar

2024

Regisseur

Jeremy Saulnier

Cast

Aaron Pierre, Don Johnson, AnnaSophia Robb, Emory Cohen, David Denman, James Cromwell, Zsané Jhé, C.J. LeBlanc, Dana Lee, Steve Zissis, en meer...