Home > Artikel

Trailer: Veteraan versus politie in de stevige actiefilm Rebel Ridge op Netflix

Article header image

Als corrupte agenten in een Amerikaans gehucht aan de haal gaan met het geld van een passant, weten ze niet wat ze zich daarmee op de hals halen. Het wordt een explosie van geweld in de actiefilm Rebel Ridge, die je binnenkort op Netflix ziet.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Terry Richmond rijdt door het plaatsje Shelby Springs, wordt aangehouden en krijgt het aan de stok met de lokale politie. Een corrupte agent steelt zijn geld en de sheriff vindt het allemaal prima. Terry probeert het netjes af te handelen, maar als dat niet lukt grijpt hij naar drastische middelen. Dan ontdekken de sheriff en zijn mannen met wat voor kerel ze precies te maken hebben.

Rebel Ridge

Het verhaal komt je misschien bekend voor. De legerveteraan die in de problemen komt met foute politieagenten en een kleine oorlog ontketent, dat hebben we natuurlijk al eens gezien in First Blood. Misschien wordt het nieuwe Rebel Ridge voor hoofdrolspeler Aaron Pierre net zo'n doorbraak als First Blood was voor de carrière van actiester Sylvester Stallone.

Aaron Pierre

De nieuwe trailer van Rebel Ridge is veelbelovend, en dat geldt ook voor de mensen achter de film. Regisseur en schrijver Jeremy Salnier is niet de minste: de Brit maakte eerder juweeltjes als Blue Ruin, Green Room en de Netflix-film Hold the Dark. Hoofdrolspeler Aaron Pierre was te zien in The Underground Railroad en speelde Malcolm X in Genius, maar kiest met deze film voor meer actie. Zijn rol was eigenlijk bedoeld voor John Boyega (Breaking), maar die  haakte af. Tegenover Pierre zien we Don Johnson als corrupte sheriff en ook AnnaSophia Robb is van de partij.

6 september

Op 6 september kun je zien hoe het afloopt, want dan staat Rebel Ridge op Netflix. Zo te zien kan het wel eens een flinke hit worden.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.