Home > Kijktip

Jackpot!

Awkwafina en John Cena zijn het leukst als ze bekvechten

Article header image
  • Prime Video logo

Awkwafina en John Cena zijn acteurs die alleen al via hun fysiek en mimiek enorm komisch kunnen zijn. Bovendien vormen ze een heel geslaagd duo in deze comedy. Na het eerste halfuur maken hun idiote dialogen plaats voor een lange reeks achtervolgingen en vechtscènes. De actie is grotendeels cartoongeweld, maar soms best venijnig, en wordt afgewisseld met platte humor. Een hartstikke leuke weekendfilm, maar verwacht geen hoogvlieger.

Katie Kim (Awkwafina) komt naar Los Angeles om actrice te worden, maar merkt al snel dat iedereen in de stad een enorme hufter is. Toevallig wordt ze de eigenaar van het winnende lot in een bizarre loterij, waarbij iedereen haar mag vermoorden om de hoofdprijs van een paar miljard dollar te claimen. Gelukkig verschijnt dan Noel (Cena), de enige fatsoenlijke persoon in de stad, die haar helpt te overleven tot zonsondergang.

Jackpot! direct kijken / streamen

Jackpot! is te kijken/streamen op Prime Video logoPrime Video. Jackpot! is een film binnen de genres Actiekomedie, Actie en Komedie. met in de hoofdrol o.a. Awkwafina, John Cena en Simu Liu. De film duurt 1 uur 46 minuten . Direct Jackpot! kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

In de nabije toekomst is er onlangs een 'Grote Loterij' opgericht in Californië. Het addertje onder het gras: dood de winnaar vóór zonsondergang om legaal zijn jackpot van meerdere miljarden dollars te claimen. Wanneer Katie Kim naar Los Angeles verhuist, blijkt ze per ongeluk het winnende ticket te hebben. Wanhopig om te overleven, bundelt ze met tegenzin de krachten met amateurloterijbeschermingsagent Noel Cassidy.

Genre

Actiekomedie - Actie - Komedie

Lengte

1u 46m

Releasejaar

2024

Regisseur

Paul Feig

Cast

Awkwafina, John Cena, Simu Liu, Ayden Mayeri, Seann William Scott, Dolly de Leon, Donald Watkins, Michael Hitchcock, Becky Ann Baker, Sam Asghari, en meer...