Home > Kijktip

Time Bandits

Het tijdreisavontuur van de nieuwsgierige Kevin is enorm leuk voor jong en oud

Article header image
  • Apple TV+ logo

Taika Waititi en Jemaine Clement (Flight of the Conchords, What We Do in the Shadows) sloegen de handen ineen met Iain Morris (The Inbetweeners) en gingen aan de slag met het idee van Terry Gilliams bizarre film Time Bandits. Het werd een superleuke avonturencomedy voor het hele gezin, met Kal-El Tuck als de sympathieke jonge hoofdpersoon Kevin en tal van maffe bijrollen. Lisa Kudrow (Phoebe uit Friends) steelt op onnavolgbare wijze de show als dievenleider Penelope.

De elfjarige Kevin is het jongetje dat bij gymles altijd het laatste wordt gekozen bij het verdelen van de voetbalteams. Zelfs als het voorlaatste jongetje een gebroken arm en been heeft. Wel weet Kevin alles van geschiedenis en vertelt daar graag over, tot ergernis van zijn oliedomme ouders. Dan vliegt op een avond zijn kleerkast open en belandt hij via een tijdportaal bij een warrig stel dieven. Die nemen hem mee op een reis door de tijd, naar Stonehenge, de Maya's en de middeleeuwen.

Time Bandits direct kijken / streamen

Time Bandits is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. Time Bandits is een serie binnen de genres Avontuur, Fantasy en Komedie. met in de hoofdrol o.a. Tadhg Murphy, Rune Temte en Roger Jean Nsengiyumva. De serie duurt 46 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 5.9. Direct Time Bandits kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Kevins passie voor geschiedenis wordt op de proef gesteld als hij met een bonte bende tijdreizende dieven op een gevaarlijk en hilarisch avontuur gaat.

Genre

Avontuur - Fantasy - Komedie

Lengte

±46m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 10 afleveringen 2024

Regisseur

Taika Waititi

Cast

Tadhg Murphy, Rune Temte, Roger Jean Nsengiyumva, Rachel House, Lisa Kudrow, Kiera Thompson, Kal-El Tuck, Charlyne Yi