Home > Kijktip

Tokyo Swindlers

Deze oplichters draaien projectontwikkelaars een poot uit, en dat is reuze amusant

Article header image
  • Netflix logo

Toen bekend werd dat de Olympische Spelen van 2020 in Tokio zouden plaatsvinden, schoten de prijzen van onroerend goed omhoog. De Japanse serie Tokyo Swindlers vertelt een fictief verhaal, dat helemaal niet zo vergezocht is in een land dat nog leeft in de tijd van zegelstempels en diskettes. De 'helden' in het verhaal zijn oplichters die daar handig misbruik van maken. Na een wat stroeve start vertelt de serie hun praktijken op een heerlijk vlotte manier die doet denken aan La casa de papel.

Harrison Yamanaka ziet een kans om te profiteren van de overspannen vastgoedmarkt in Tokio. Projectontwikkelaars betalen de hoofdprijs voor kavels met verkrotte huisjes van bejaarde eigenaren, waar ze vervolgens dure appartementengebouwen laten verrijzen. Harrison zegt die kavels te kunnen leveren, maar dat is één grote oplichterstruc: de papieren zijn nep, de notaris is nep en zelfs de zogenaamde eigenaar zit in het complot.

Tokyo Swindlers direct kijken / streamen

Tokyo Swindlers is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Tokyo Swindlers is een serie binnen de genres Misdaad, Thriller en Drama. met in de hoofdrol o.a. Kazuki Kitamura, Go Ayano en Etsushi Toyokawa. De serie duurt 54 minuten per aflevering . Direct Tokyo Swindlers kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Takumi Tsujimoto ontmoet Harrison Yamanaka, de leider van een beruchte groep vastgoedoplichters. Samen met informant Takeshita, recruiter Reiko en juridisch adviseur Goto helpt Takumi als onderhandelaar bij het uitvoeren van vastgoedfraude. Hun volgende doelwit is het grootste tot nu toe: een vastgoedzwendel ter waarde van 10 miljard yen. De oplichters nemen enorme risico's om frauduleuze deals te sluiten terwijl de politie hen achtervolgt.

Genre

Misdaad - Thriller - Drama

Lengte

±54m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 7 afleveringen 2024

Cast

Kazuki Kitamura, Go Ayano, Etsushi Toyokawa, Eiko Koike