Home > Kijktip

Those About to Die

Deze historische dramaserie is niet subtiel, maar wel heel vermakelijk

Article header image
  • Prime Video logo

De eerste aflevering van Those About to Die introduceert in twintig minuten twintig personages op twintig verschillende locaties. Een beetje vermoeiend, maar geduld wordt beloond als de serie daarna uitpakt met stevig spektakel in de Romeinse arena. De dialogen zijn al net zo houterig als het acteerwerk en de digitale decors en wilde beesten kunnen geen moment overtuigen, maar dat mag de pret niet drukken. Anthony Hopkins voert de titelrol aan, maar het is Iwan Rheon (de nare Ramsey uit Game of Thrones) die de show steelt.

In het jaar 79 is Rome een beerput van corruptie, politiek gekonkel en decadentie. Keizer Vespasianus (Hopkins) moet kiezen welke zoon hem gaat opvolgen: ijzervreter Titus, of de gluiperige Domitianus. Om het hongerige en morrende volk tevreden te houden organiseert de keizer wagenrennen en gladiatorenspelen. Wie wil wedden op de uitkomst kan terecht bij Tenax (Rheon), een ritselaar met grote ambities.

Those About to Die direct kijken / streamen

Those About to Die is te kijken/streamen op Prime Video logoPrime Video. Those About to Die is een serie binnen de genres Actie, Drama en Komedie. met in de hoofdrol o.a. Angeliqa Devi, Anthony Hopkins en David Wurawa. De serie duurt 56 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 6.6. Direct Those About to Die kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

De verveelde, rusteloze en steeds gewelddadiger wordende Romeinse bevolking wordt voornamelijk door twee dingen in het gareel gehouden: gratis eten en spectaculair entertainment in de vorm van wagenrennen en gladiatorengevechten.

Genre

Actie - Drama - Komedie

Lengte

±56m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 10 afleveringen 2024

Regisseur

Roland Emmerich

Cast

Angeliqa Devi, Anthony Hopkins, David Wurawa, Dimitri Leonidas, Emilio Sakraya, Eneko Sagardoy, Gabriella Pession, Iwan Rheon, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Alicia Ann Edogamhe, en meer...